Lidmaatschap

 
Lid worden
Om lid te worden kunt u het aanmeldingsformulier invullen en versturen naar de ledenadministratie. U vindt dit formulier onderaan de homepage van onze website, in het groene vlak. 
 
Het 'gewone' lidmaatschap bij LTV de Hartel loopt van 1 januari t/m 31 december. Voor beëindiging van het lidmaatschap dient u op te zeggen volgens onderstaande procedure. 
Een wintercontract loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Dit hoeft niet opgezegd te worden.
 
Opzeggen
Om op te zeggen kunt u een email sturen naar [email protected] of een briefje naar het secretariaat : Sleedoornpad 7, 3203 AS Spijkenisse.
Natuurlijk willen we al onze leden het liefst gewoon houden, maar als u toch besluit om op te zeggen doet u dit dan uiterlijk 4 weken vóór het einde van het kalenderjaar. (Dus vóór 3 december) 
Dat is de termijn die we bij de Hartel hanteren en die ook in de statuten staat vermeld.
 
Als u na die datum opzegt bent u te laat en beschouwen we u dus nog voor het hele volgend jaar als lid. U dient dan toch de contributie te voldoen en ook uw bardiensten (alleen voor senioren) te vervullen.
U krijgt van uw opzegging ALTIJD een bevestiging. Heeft u deze binnen 1 week niet ontvangen, dan kunt u ervan uitgaan dat deze niet bij ons is ontvangen en is uw opzegging niet geldig.
 
Uiteraard bent u niet verplicht om een reden van opzegging te vermelden maar we stellen dat wel op prijs. We horen het graag als we op enig vlak tekort schieten. Wellicht kunnen we daar als bestuur iets mee.
 
Mutaties
Wijzigingen in adres, telefoonnummer of emailadres kunt u d.m.v. een email doorgeven aan [email protected] 

Tennislessen
Bij De Hartel kunt u natuurlijk ook tennisles nemen. (De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen bij de contributie). Zeker voor jeugd en beginners is het volgen van tennislessen zeer aan te bevelen. 
 
Er zijn jaarlijks 2 series lessen : zomerlessen en winterlessen. De zomerlessen starten in april, de winterlessen in oktober.  U kunt alleen lessen volgen als u lid bent van LTV de Hartel. U kunt zich aan het begin van het zomer- of winterseizoen voor de lessen inschrijven middels het lesformulier dat u op deze website kunt vinden bij 'Tennisles'.
 
De lessen worden verzorgd door onze tennisleraar Orlow Oosterhoff. Wilt u meer informatie over lessen (kennismakingsles of later instromen tijdens een les-cyclus) dan kunt u zich richten tot Orlow : tel. 06-34813848 of [email protected]
Alle lessen worden door de tennisschool buiten op ons eigen Hartelpark gegeven. 
 
Introducees
Iemand introduceren ???
 
Dat kan, mits u de volgende procedure in acht neemt.
 
Als het clubhuis open is :
U meldt zich eerst aan de bar voordat u de baan op gaat. U betaalt het tarief voor een introducé, te weten :
€ 3,50 voor een ochtend     (9.00-13.00)
€ 3,50 voor een middag     (13.00-18.00)
€ 5,00 voor een avond       (18.00-23.00)
 
Vervolgens : 
U vult de lijst in, die in de hal op het prikbord hangt. U dient het pasje voor een introducé (dat in de hal naast het afhangbord hangt) gebruiken voor het afhangen van een baan. Er moet ALTIJD worden afgehangen !!!
 
Als het clubhuis dicht is :
Eerst :  U doet het gepaste geld voor het betreffende dagdeel in een envelop (zie prikbord). De envelop rolt u op en doet deze door het gat in de tussendeur, die uitkomt in het clubhuis. Noteer op de envelop uw naam, de datum en het bedrag.
Vervolgens : 
U vult de lijst in, die in de hal op het prikbord hangt. U dient het pasje voor een introducé (dat in de hal naast het afhangbord hangt) te gebruiken voor het afhangen van een baan. Er moet ALTIJD worden afgehangen !!!
 
Eén persoon mag niet meer dan 2x per jaar worden geïntroduceerd. Daarbij maakt het niet uit door wie hij/zij wordt geïntroduceerd.  Wil diegene vaker tennissen dan nodigen wij hem/haar van harte uit om lid te worden.
 
Wij vragen onze leden dringend om zich aan deze procedure te houden. Wanneer geconstateerd wordt dat men iemand onrechtmatig gebruik laat maken van onze banen, neemt het bestuur passende maatregelen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis: 0181 - 612 909 / Wedstrijdleiding: 0181 - 506454

Tennispark 't Kleine Bos

Voorweg 2
3202 LC Spijkenisse
Nederland