Tennisles voor jeugd, 10 t/m 12 jaar tenniskids GROEN

Voor kinderen die in groen spelen gelden de oude voorwaarden. D.w.z. : Zij betalen voor alle onderdelen (lidmaatschap, trainingen,  deelname evenementen) apart.
Aan de kinderen die in groen spelen wordt gevraagd of ze competitie willen spelen. Daaraan zijn geen kosten verbonden; deze worden door de vereniging betaald. 

In groen hebben we een meisjes lesgroep, een jongens lesgroep en een gemengde lesgroep.
De lesmomenten in groen zijn :
Maandag 15.30 - 16.30
Woensdag 16.00 - 17.00
Donderdag 15.30 - 16.30 
Kinderen kunnen zelf kiezen wanneer ze komen lessen:
- op het meisjes/jongens lesmoment
- op het gemengde lesmoment
- of op allebei de momenten. (toeslag €2,50 per deelname)
Kom je in één week 2 keer lessen volgen dan betaal je een toeslag van €2,50 voor het tweede lesmoment.

Het zal duidelijk zijn dat de groepsgrootte hierdoor kan fluctueren. De trainer gaat daarom creatief om met zijn lesprogramma.

Er is altijd de mogelijkheid voor extra (privé)lessen voor een kind. Dat kan individueel afgestemd worden met de trainer. Informeer voor de kosten.

Wij organiseren als vereniging regelmatig jeugdactiviteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Houd hiervoor onze website en facebook in de gaten.

Mocht u via de mail hierover op de hoogte te willen gehouden worden, meer informatie willen ontvangen over tennisles of uw kind aanmelden voor een proefles stuur dan een bericht naar trainer Orlow Oosterhoff via 06-34813848 of mail naar [email protected].