Tennisles voor jeugd, 8 t/m 10 jaar tenniskids ORANJE

De kinderen die bij ons in ORANJE spelen (ter beoordeling door de trainer, maar in de regel is dit van 8 t/m 10 jaar (+/- 1 jaar) vallen onder het Tennis Alles-in-1 pakket.

Ouders betalen daarvoor een vast bedrag van € 45,-- per maand. Daarmee zijn dan alle kosten inbegrepen van:
·         tennisles gedurende 40 weken per jaar (zomer en winter, behalve in de schoolvakanties), met 3 vaste lesmomenten per week.
·         automatische deelname aan competitie voor- en najaar ·         lidmaatschap van LTV de Hartel
·         lidmaatschap van de KNLTB
·         deelname aan alle club-evenementen en -toernooien van LTV de Hartel (uitgezonderd het open Hartel jeugdtoernooi in augustus, het tenniskamp van de trainer in diezelfde maand en een eventueel bezoek aan het ABN/AMRO toernooi in februari).
·         het hele jaar vrij spelen

Kinderen die nieuw lid worden en die binnen het Alles-in-1 pakket vallen krijgen van ons een gratis racket
via een tegoedbon van SPORT2000 Spijkenisse.

Er zijn voor het Tennis Alles-in-1 pakket dus 3 vaste lesmomenten per week.
Voor oranje en groen zijn de 3 vaste lesmomenten op:
Maandag 15.30 - 16.30
Woensdag 16.00 - 17.00
Donderdag 15.30 - 16.30 

Kinderen kunnen zelf kiezen wanneer ze komen lessen:
- op het eerste lesmoment
- op het tweede lesmoment
- op het derde lesmoment
- of op 2, of op alle 3 de lesmomenten, graag zelfs!!

Het zal duidelijk zijn dat de groepsgrootte hierdoor kan fluctueren. De trainer gaat daarom creatief om met zijn lesprogramma.
De lessen gaan ALTIJD door, ook als het regent.
Als er door de weersomstandigheden geen les op de baan gegeven kan worden zorgt de trainer voor een alternatieve les op het park of in het clubhuis.

We gaan er bij Tennis Alles-in-1 van uit dat alle kinderen competitie spelen, net als bij voetbal of hockey het geval is. Je zit immers ‘op tennis’ en niet ‘op tennisles’.

Er is altijd de mogelijkheid voor extra (privé)lessen voor een kind. Dat kan individueel afgestemd worden met de trainer. Die kosten zijn uiteraard niet inbegrepen.

Wij organiseren als vereniging regelmatig jeugdactiviteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Houd hiervoor onze website en facebook in de gaten.
Mocht u via de mail hierover op de hoogte te willen gehouden worden, meer informatie willen ontvangen over tennisles of uw kind aanmelden voor een proefles stuur dan een bericht naar Orlow Oosterhoff (trainer) via 06-34813848 of mail naar [email protected].