Jeugd algemene info

Training
Als je lid bent van onze tennisvereniging wil je natuurlijk graag (nog beter) leren tennissen én nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Dat kan! We hebben een tennistrainer (Orlow), die de leukste tennistrainingen verzorgt met gave spelletjes en leuke oefeningen waarbij je de techniek goed kan leren. Er wordt op verschillende dagen les gegeven, maar je wordt altijd in een groepje geplaatst dat bij jouw niveau past. Er is vooraf dus niet precies te zeggen op welke dag je lest krijgt. Dat gaat altijd in overleg.
De KNLTB is onze leidraad voor competities en officiële toernooien én voor de methode van les geven. We werken met het principe van Tenniskids (zie aparte pagina onder 'JEUGD').
Je kunt alleen les krijgen als je lid bent. Zie verder onder 'Tennisles' op deze website. 

Tennispasje en afhangen
Als je lid bent heb je een tennispasje gekregen. Met dat pasje kun je zo vaak als je wilt (behalve als er een evenement bezig is) een tennisbaan reserveren om vrij te gaan spelen met iemand anders die lid is.
Dat kun je doen door het afhangbord te gebruiken, dat in de hal van het clubhuis hangt.
Je haalt je pasje door de pas-lezer en volgt de instructies. Als je het moeilijk vindt, vraag je even of een volwassene je daarmee wil helpen. Je kunt dan een half uur spelen als je met z'n 2-en bent, of 3 kwartier als je met 4 personen bent. Daarna kun je weer opnieuw afhangen enz. enz. 
Als het buitenhek dicht is als je aan komt, kun je dit met je pasje openen en lekker gaan tennissen. Door op de knop (op de paal) aan de linkerkant van de toegangsweg te drukken, gaat het hek weer open als je weg gaat. Je kunt je pasje ook gebruiken om zijdeur van het clubhuis te openen als deze op slot is. Dan kun je naar het toilet. 
Ook heb je je pasje ALTIJD nodig als je competitie speelt, dus het is slim om het altijd in je tennistas te bewaren. 

Evenementen

Bij LTV de Hartel wordt er het hele jaar door van alles voor de jeugd georganiseerd door de jeugdcommissie. Zie daarvoor ook onze 'Kalender jeugdevenementen'. 
Veel evenementen zijn voor de gezelligheid en bedoeld om met elkaar een leuke dag door te brengen. Leeftijd en sterkte zijn dan niet van belang want we zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meedoen.
Maar natuurlijk zijn er ook meer prestatie-gerichte evenementen (officiële toernooien) én we stimuleren je tot het spelen van competitie. Zo kun je alles wat je in de les leert ook in spelvorm in praktijk brengen en kom je steeds een stukje verder. 

Communicatie
Van alles wat op de vereniging wordt georganiseerd krijg je een email of een mededeling in een nieuwsbrief of een nieuwsflits. Houd je mail dus altijd goed in de gaten, want anders mis je van alles !

Aanvullende informatie
Is iets niet duidelijk ? Je kunt ons altijd van alles vragen.
Het maakt niet uit of je daarvoor de tennisleraar benadert of een bestuurslid. In elk geval kun je vragen of opmerkingen ook altijd kwijt aan [email protected]


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 612 909

Tennispark 't Kleine Bos

Voorweg 2
3202 LC Spijkenisse