Toegang park en clubhuis


Als het park en clubhuis gesloten zijn kunt u zelf met de "toegangsdruppel" die aan elk Hartel-lid is uitgereikt het toegangshek openen en met deze "toegangsdruppel" heeft u ook toegang tot de hal van het clubhuis. De "toegangsdruppel" hoeft u alleen maar voor het keypad te houden.

Voor de "toegangsdruppel" betaalt het Hartel-lid €5 borg. Als men nog geen "toegangsdruppel" heeft - of deze is verloren - kan men een verzoek sturen voor een ophaalafspraak naar [email protected]

U kunt op deze manier gebruik maken van toilet en douche. Bij het verlaten van het clubhuis kunt u de deur weer achter u dichttrekken. Deze valt dan in het slot.

Indien u als niet Hartel-lid via Meet&Play een padel baan heeft gerserveerd dan krijgt u in uw baanreserverings bevestigings mail een eenmalige toegangscode, die u ingeeft op het keypad bij het toegangshek. Hierdoor opent het toegangshek.


Bij het verlaten van het park drukt u op de knop die zich 10 meter vóór het toegangshek aan de linkerzijde van het pad bevindt als het hek is gesloten. Het hek zal zich dan openen en sluit vanzelf weer als u het terrein hebt verlaten.