Tennisles voor jeugd, 4-6 jaar tenniskids BLAUW

Wij verzorgen lessen vanaf 4 jaar. Hieronder de uitleg voor de jongste leeftijdsgroep.

4 tot 6 jaar: Tenniskids BLAUW
In de leeftijd 4 tot 6 jaar zijn kinderen vaak nog zoekende naar een sport, daarom werken wij in tenniskidsblauw niet met een lidmaatschap of abonnement maar met een strippenkaart.
Zo zit je nog nergens aan vast en is opzeggen dus ook niet van toepassing.

In Tenniskids blauw staat het  wekelijkse lesmoment vast:
woensdag  15.15 - 16.00 uur

In tenniskids blauw kan er gekozen worden uit de verschillende opties:
- Zilver: Strippenkaart van 5 weken 2x tennisles en gratis leenracket, kosten € 49,00*
- Goud: Strippenkaart van 10 weken 2x tennisles en gratis leenracket, kosten € 90,00*
- Platina: 6 maanden tennislessen ca. 40 lessen en gratis leenracket, kosten € 25,00 per maand.

*Met een Zilver en Goud strippenkaart worden alleen de gevolgde lesweken gerekend, is een kind de gehele week afwezig dan gaat dit niet van de strippenkaart af.

De kinderen krijgen bij aanvang van de eerste les een strippenkaart en deze wordt wekelijks bij start van de les afgetekend. Daarnaast zijn de lessen ook overdraagbaar voor andere kinderen, mocht het niet dé sport voor het kind zijn, dan kan misschien een vriendje of vriendinnetje gebruik maken van de strippenkaart.

Wij organiseren als vereniging regelmatig jeugdactiviteiten waar ook niet-leden aan deel kunnen nemen. Houd hiervoor onze website en facebook in de gaten.

Mocht u via de mail hierover op de hoogte te willen gehouden worden, meer informatie willen ontvangen over tennisles of een strippenkaart willen kopen stuur dan een bericht naar trainer Orlow Oosterhoff via 06-34813848 of mail naar [email protected].   

Als een kind na tenniskids blauw wil doorgaan met lessen (na blauw komt tenniskids rood) is een lidmaatschap wel verplicht. Aanmelden via dit formulier