Voor- en najaarscompetitie senioren

In het voor- en najaar nemen we bij LTV de Hartel deel aan de officiële competities, georganiseerd door de KNLTB, die over 6 of 7 speelweken gaan. 

Wanneer de inschrijving daarvoor wordt opengesteld staat dit vermeld op de homepage van website, bij de nieuwsberichten. Ook de voorwaarden van inschrijving staan daar dan vermeld, evenals de kosten (teambijdragen).
Er kan worden ingeschreven als team, maar ook individueel. De competitiecommissie buigt zich over de individuele inschrijvingen en probeert voor iedereen een geschikt team te vinden. Daarbij wordt gelet op speelniveau, maar ook op leeftijd én of je een beetje een klik kunt hebben met de andere teamleden. 
We spelen op allerlei niveau's, dus in principe kan iedereen meedoen, óók beginners!

Bij LTV de Hartel zijn in de teambijdragen ook de kosten opgenomen voor een zogenaamde 'competitieschotel'. 
Wij hebben de gewoonte om een competitiedag door onze teams gezellig met de tegenstanders af te laten sluiten en ze daarbij iets te eten aan te bieden.
Onze eigen teams betalen daar dus voor; dat is een keuze van de vereniging en dat is een voorwaarde voor deelname aan de competitie. We hebben gastvrijheid hoog in het vaandel en willen dat graag op die manier uitstralen, ook al tref je dat soms niet als je uit speelt.  

De schotel wordt klaargemaakt door eigen leden die 'keukendienst' hebben. Zo krijgen alle teams hetzelfde en zijn er geen scheve gezichten. Er is een speciale commissie die de samenstelling van de schotels wekelijks bedenkt en inkoopt, binnen een klein budget.