Trainer
Mijn naam is Orlow Oosterhoff, woonachtig in Oudenhoorn, gehuwd en vader van drie dochters.
Op jonge leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij LTV Zuidland waar ik al snel elke dag op de tennisbaan te vinden was.
Na veel trainen en vrijspelen besloot ik hoger niveau te willen spelen en ben ik gaan trainen in de selectie van LTV de Hartel waar ik op mijn 16de categorie 3 speler werd.

                                            

Al snel kwam ik erachter dat tennis meer dan een hobby alleen voor mij was en begon ik toen ik 15 jaar was vrijwillig met stage lopen bij de regioselecties. Na de middelbare school ben ik dan ook meteen begonnen aan het CIOS in Goes waar ik mijn licentie tennistrainer 3 (A-licentie) behaald heb. Daarna heb ik de keuze gemaakt om via de KNLTB mijn tennistrainer 4 (B-licentie) te behalen. Naast het behalen van mijn licenties ben ik mij altijd blijven ontwikkelen en heb ik verschillende cursussen gevolgd.

In 2016 ben ik onder de naam AvaSport begonnen aan een samenwerking met LTV de Hartel. Hier verzorg ik alle lessen en selectietrainingen. Daarnaast help ik ook mee in de jeugdcommissie met het organiseren van toernooien en jeugdactiviteiten.

Ook organiseer ik met mijn tennisschool elk jaar een 5-daagse, tijdens het jeugdtoernooi van LTV de Hartel waarbij de kinderen in ochtend trainen en geobserveerd worden tijdens het spelen van het toernooi. Elke middag is er ruimte voor ontspanning en gaan we met alle deelnemende kinderen naar een leuke uitdagende activiteit.

AvaSport heeft ervaring op elk spelniveau, van de jongste beginnende jeugd (3 a 4 jaar) tot aan ver gevorderde seniorenspeler. Welk niveau u speelt maakt niet uit, u kunt altijd bij ons terecht voor goede begeleiding.

Ook wil ik iedereen de mogelijkheid geven om te lessen, u kunt bij ons 7 dagen in de week terecht overdag of in de avond mits de tijden nog beschikbaar zijn.
Graag zou ik mijn passie met jullie willen delen en hoop ik jullie terug te zien op de tennisbaan.


Avasport
Dr. J.M. den Uylstraat 4
3227 AX Oudenhoorn
Tel: 06-34813848
[email protected]
Kvk-nr: 63077213
Btw-nr: NL204691114B02
IBAN-nr: NL45KNAB0257016406