Introducé's

We bieden een potentieel nieuw lid de mogelijkheid om zich 2x te laten introduceren door een Hartel-lid, om zodoende te kijken of hij/zij tennis leuk vindt en zich thuis voelt bij LTV de Hartel.
Wij vragen daarvoor een kleine bijdrage van € 5,-- per keer en hanteren de volgende spelregels:

Óf vooraf online afhangen     
- Er wordt online een baan gereserveerd, waarbij de correcte gegevens van de introducé  worden ingevuld (voor- en achternaam en emailadres)
Óf in het clubhuis op het afhangbord afhangen
- Je reserveert voor de persoon die je introduceert m.b.v. het daarvoor bedoelde introducé-pasje op het afhangbord in de gang een baan om te spelen.
- De naam van de introducé en de datum van spelen worden ingevuld op de lijst die naast het afhangbord op het prikbord hangt. 

In beide gevallen ontvang je in een later stadium van de penningmeester een betaalverzoek van € 5,- per mobiele telefoon ("tikkie") of per email.
Er hoeft dus niet meer, zoals voorheen, aan de bar te worden betaald. 

Eén persoon mag dus niet meer dan 2x per jaar worden geïntroduceerd. Daarbij maakt het niet uit door wie hij/zij wordt geïntroduceerd.  Wil diegene vaker tennissen dan nodigen wij hem/haar van harte uit om lid te worden.
 
Wij vragen onze leden dringend om zich aan deze procedure te houden. Wanneer geconstateerd wordt dat men iemand onrechtmatig gebruik laat maken van onze banen, neemt het bestuur passende maatregelen.