Tennis Alles-in-1

06 april 2021


Per 1 april 2021 hebben we voor de jeugd t/m 11 jaar die in ROOD speelt (ter beoordeling door de trainer) een nieuwe opzet:
                               
het    ‘Tennis-alles-in-1’  pakket

Dat houdt in dat de ouders voortaan een vast bedrag per maand betalen, waarin alle volgende kosten zijn opgenomen:
·         tennisles gedurende 40 weken per jaar (zomer en winter, behalve in de schoolvakanties), met 2 vaste lesmomenten per week.
·         automatische deelname aan competitie voor- en najaar 
·         lidmaatschap van LTV de Hartel*
·         lidmaatschap van de KNLTB
·         deelname aan alle club-evenementen en -toernooien van LTV de Hartel (uitgezonderd het open Hartel jeugdtoernooi in augustus, het tenniskamp van de trainer in diezelfde week en eventueel bezoek aan het ABN/AMRO toernooi).
·         het hele jaar vrij spelen
·         kinderen t/m 11 jaar mogen ook met vader/moeder/opa/oma/verzorger vrij spelen, zelfs als die geen lid is. Zo kunnen ze extra oefenen. Zie de voorwaarden.
.         kinderen die nieuw lid worden en die binnen het Alles-in-1 pakket vallen krijgen van ons een gratis racket, via een tegoedbon van SPORT2000. 


Het verschil met de oude situatie is dat er voorheen voor al deze zaken apart betaald moet worden én dat er maar 1x per week les was.
De kosten voor dit pakket zijn € 45,00 per maand. Er zijn daarnaast geen bijkomende kosten meer.    

Er zijn 2 vaste lesmomenten per week. Er wordt les gegeven op maandag van 15.00-16.00 uur en op woensdag van 15.00-16.00 uur
Kinderen kunnen zelf kiezen wanneer ze komen lessen:
- op het eerste lesmoment
- op het tweede lesmoment
- of op allebei de momenten, graag zelfs!!
Het zal duidelijk zijn dat de groepsgrootte hierdoor kan fluctueren. De trainer gaat creatief om met zijn lesprogramma.

De lessen gaan ALTIJD door, ook als het regent.
Als er door de weersomstandigheden geen les op de baan gegeven kan worden zorgt de trainer voor een alternatieve les op het park of in het clubhuis.

We gaan er van uit dat alle kinderen competitie spelen, net als bij voetbal of hockey het geval is. Je zit immers ‘op tennis’ en niet ‘op tennisles’.

Er is altijd de mogelijkheid voor extra (privé)lessen voor een kind. Dat kan individueel afgestemd worden met de trainer. Die kosten zijn uiteraard niet inbegrepen.

Er is voor gekozen om de kinderen die in ROOD spelen te laten starten met deze nieuwe opzet. Het is de bedoeling dat we het daarna geleidelijkerwijs ook bij de andere leeftijdsgroepen/kleuren gaan implementeren. 

Voor informatie: Orlow Oosterhoff via [email protected] of tel. 06-3481 3848.

Voor aanmelden: zie het inschrijfformulier

*Voor opzeggen: het lidmaatschap van LTV de Hartel geldt voor een heel kalenderjaar. Opzeggen van het lidmaatschap dient te gebeuren uiterlijk 4 weken vóór het einde van het jaar, per email aan de secretaris.

Nieuwscategorieën