Tennis-5-daagse van Orlow

29 juli 2020


De 6e Tennis5daagse bij LTV de Hartel wordt ook dit jaar door Orlow georganiseerd tijdens het open jeugdtoernooi, van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus van 9.00 tot 17.00 uur.
Elk jaar is het weer een succes en hebben alle kinderen een hele leuk week met veel tennis en plezier.

In de ochtend kun je trainen met gediplomeerde trainers op de wedstrijdbanen en je ideaal voorbereiden op de eventuele wedstrijd die je daarna speelt, daarna gaan we met z'n allen lunchen.
Goed heerlijk eten, gezond fruit en lekker drinken is belangrijk, dus daar zorgen wij voor.  

Elke middag gaan we naar een leuke activiteit. 
De activiteiten voor dit jaar zijn nog niet bekend, maar het zullen vergelijkbare activiteiten zijn als in de vorige 5 edities. We zijn bijvoorbeeld geweest naar:
Klimbos, Bioscoop, Aquasplash, Zwemmen, Bowlen, JumpXL, Lasergamen, Paintball, Kinderpaintball, kanovaren, escaperoom.

Welke activiteiten er terug komen, dat blijft nog even een verrassing. Maar lijkt het jou leuk, schrijf je dan nu in de voor de 6e Tennis5daagse LTV de Hartel via dit inschrijfformulier en sluit je vakantie af met een leuke, uitdagende tennisweek.  
De kosten voor de complete tennis5daagse inclusief training, activiteiten eten en drinken en begeleiding bedragen EUR 195,00. 
Zie ook de algemene voorwaarden, die onderaan dit bericht te downloaden zijn. (alleen op de website te zien, in de clubapp is dit helaas niet zichtbaar)

Doe je ook mee aan ons Open Hartel Jeugdtoernooi? Dan worden je wedstrijden zo gepland dat dit elkaar niet in de weg zit. 
LET OP : Voor het open jeugdtoernooi moet apart worden ingeschreven, zie deze LINK.
(De inschrijfkosten voor het jeugdtoernooi zijn niet inbegrepen in de deelnamekosten voor de tennis5daagse.) 

Voor eventuele vragen: stuur een mail naar [email protected] 

Algemene voorwaarden TENNIS 5-DAAGSE 2020.pdf

Nieuwscategorieën