Handleiding afhangen van een baan op afstand

30 september 2020


Handleiding Digitaal afhangen op afstand

1)  Met de KNLTB Clubapp
Download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store.  Zorg dat je de laatste update hebt gedownload.  
Zodra je de app hebt gedownload, zoek je LTV de Hartel op en kan je inloggen.
Waar vind ik mijn inloggegevens van de KNLTB ClubApp?
Nadat je LTV de Hartel hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm.
Hier kan je inloggen met je bondsnummer of je clublidnummer en wachtwoord. Deze gegevens staan in de mail die je vanuit de ledenadministratie naar aanleiding van je aanmelding hebt ontvangen.
Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Allereerst kun je deze aanpassen door op ‘reset mijn wachtwoord’ te selecteren. Je dient in dat scherm je bondsnummer of je clublidnummer in te vullen. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat je bij je inschrijving hebt doorgegeven. Komt er geen mail binnen? Bekijk dan je spam-inbox. Als ook daar geen mailtje is binnengekomen, kun je contact opnemen met de ledenadministratie. Waarschijnlijk is dan het verkeerde e-mailadres aan jouw naam gekoppeld.
Hoe kan ik een baan afhangen?
Kies onder in het menu voor 'Spelen'. Kies daarna rechtsboven voor ‘Baan reserveren’.
Druk op het groene + teken op de baan en tijd van jouw keuze. Kies vervolgens een medespeler en een speeltijd. Na het bevestigen ontvangen de spelers die betrokken zijn bij deze reservering een notificatie per mail. Je kunt maximaal 2 dagen van tevoren afhangen, en maximaal 3x per dag. 

2) Via de website van onze vereniging www.ltvdehartel.nl
Klik op het = teken rechtsboven (dit zie je alleen als je de website op je telefoon bekijkt) en klik op Mijn club.
Log in met je bondsnummer (druk op pijltje en kies daarvoor) en wachtwoord. Klik rechtsboven op de blauwe knop “Reserveer je baan”.
Klik midden in het veld “Baan afhangen”. Kies in het veld Spelers jouw medespeler, door de naam in te vullen van de door jou gewenste medespeler (De optie “introducé toevoegen” is hier niet mogelijk) en klik in het blauwe vlak op volgende.
Kies voor de ochtend, middag of avond van de dag/datum waarop je wil spelen en klik in het blauwe vlak rechtsonder op volgende.
Kies op de gewenste baan een tijdstip en klik in het blauwe vlak op volgende.
Klik in het blauwe vlak op bevestigen.
Jij en je medespeler ontvangen allebei een bevestiging van de reservering per mail.
De reservering vind je terug onder Mijn Club –  afhangbord. Hier kun je ook de reservering ongedaan maken met de rode knop. Na hierop te hebben gedrukt, krijg je de vraag om het te bevestigen. Als je dat doet, ben je de reservering kwijt, eerder niet.

Nieuwscategorieën Bestuursmededelingen