Bardiensten 2020

01 december 2019


Vanaf heden, maar uiterlijk tot 31 december, kunt je via dit FORMULIER je voorkeuren en verhinderingen opgeven voor de bardiensten van 2020. 
Denk bij verhinderingen aan deelname aan voor-of najaarscompetitie, bepaalde evenementen, verjaardagen, vakanties etc. 

De barcommissie gaat met deze gegevens het jaar vol plannen en bericht je z.s.m. welke diensten je toegewezen krijgt. Wij proberen daarbij uiteraard zo veel als mogelijk met je voorkeuren rekening te houden.
Leden van wie wij op 31 december geen formulier hebben ontvangen zullen voor de overgebleven diensten willekeurig worden ingepland.  

Je kunt ook vooraf al aangeven of je eventueel je diensten wilt afkopen. De barcommissie gaat dat dan verzorgen. Als je dit niet hebt aangegeven en later toch tot verkoop wil overgaan, dien je dit echter zelf te regelen.

Het bedrag voor verkoop (en overname) van bardiensten is voor 2020 bepaald op € 25,-- per dienst. We vonden het na een aantal jaren nodig om dit bedrag een keer te verhogen.

Het rekeningnummer voor de afkoop (dus € 100,-- voor 4 diensten) is NL 83 INGB 0661 6730 65 t.n.v. W.C. van der Logt en/of P. de Vries.

Wanneer je op voorhand al kiest voor 'afkoop', dan ontvangen wij het bedrag graag in januari op deze rekening. Regel dit zelf svp tijdig.  

Ook kun je aangeven of je extra bardiensten wilt doen, dus méér dan de verplichte 4 diensten. Je ontvangt hiervoor van ons dan € 25,-- per extra dienst.   

Werk je onregelmatig en kun je geen algemene beschikbaarheid opgeven?
Geen probleem, dan plannen wij de bardiensten in overleg samen met jou in. Vermeld dat dan even op het formulier.   
Tevens vragen wij om ook eens een keukendienst te doen tijdens de competitie-weekenden. Het wordt elk jaar lastiger om een goede keukenbezetting te krijgen.

Met vriendelijke groet,
De Barcommissie  

N.B. : het barreglement is als te downloaden bijlage hieronder beschikbaar.

2020 Barreglement LTV de Hartel.pdf

Nieuwscategorieën Clubhuis