6 maart: Quiz-avond

07 februari 2020


Thans en als zodanig delen wij u allen feestelijk het volgende mede;

Op vrijdag 6 maart zal in ons clubhuis een heuse kennis-quiz worden gehouden.
Teams van maximaal 5 personen kunnen meedoen. We beginnen om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De kosten zijn € 5,-- per team. 

Dit zal een avond worden waarbij er vragen worden gesteld over de meest uiteenlopende thema’s en de quiz zal bestaan uit vijf rondes.

Wellicht handig te vermelden dat tijdens de quiz het raadplegen van de Winkler Prins of ener smartphone ten strengste verboden is en dat zulks gedrag zal worden ‘beloond’ met een lichte doch tamelijk vernederende lijfstraf, waarvan beeldmateriaal aan diverse media zal worden doorgespeeld.

De puntentelling zal worden bijgehouden door een (best omkoopbare) jury. Tussen de vragen rondes door is er tijd om de kelen te laven en indachtig onze sprankelende vereniging hierop het glas met elkander te heffen, in samenzang de hopelijk symbiotische sferen te bezingen, of desgewenst elkaar alvast verbaal met grof geweld aan te vallen in spetterende discussies over de gegeven antwoorden van de zojuist gespeelde ronde.

De avond wordt afgesloten met een benaderingsvraag. Het team dat de vraag het dichtst weet te benaderen wordt beloond met een gratis rondje.

Het geheel zal niet worden ingekleurd met tussentijdse optredens van strijkorkesten of korte cabaret-sketches, edoch van een ieder wordt wel verlangd met volle jubel en jolijt het quiz-strijdperk te betreden en er aldus in vereniging een leuke avond van te maken.
Hopelijk tot 6 maart! 

Uiterste mogelijkheid tot aanmelden is woensdag 4 maart, maar wees op tijd want vol is vol.

INSCHRIJFFORMULIER    (alleen de teamcaptain hoeft zich aan te melden en geeft het hele team op)

De organisatie,
Marko Ouwens
Hans Hiddink

Nieuwscategorieën