1 juli Dames Dubbel Toernooi

19 juni 2022


Wat een rare tijd hebben we allemaal achter de rug en wat fijn dat het weer normaal lijkt te zijn. We hopen dat jullie en je dierbaren er goed doorheen zijn gekomen. 

Omdat we er zelf ook zo een zin in hebben, organiseren we op 1 juli 2022 een damesdubbeltoernooi met als titel "WE MOGEN WEER". 

Het is een ander toernooi dan wat jullie van ons zijn gewend, er zit namelijk geen goed doel aan gekoppeld. De reden daarvan is dat wij nog niet bij winkeliers durven te vragen voor prijzen na de zware financiële tijden tijdens de pandemie. Desalniettemin gaan we er een leuke en gezellige dag van maken. 

De kosten bedragen 12,50 euro inclusief lunch. Inschrijving gaat via [email protected]artel.nl  met vermelding van je naam, telefoonnummer en speelsterkte. Wij willen geen ophoping van mensen in kleine ruimten, dus vragen wij jullie het inschrijfbedrag vooruit te voldoen op rekeningnummer NL89INGB0002114764 t.n.v. WW van Es-Plaisier ovv WE MOGEN WEER. Inschrijving en betaling kan tot uiterlijk 22 juni 2022. Let op, pas na betaling is je inschrijving definitief. 

Daarbij is het goed te weten dat de consumpties alleen met pin kunnen worden betaald. De inloop is om 09.00 uur en we beginnen om 09.30 uur. 

De prijsuitreiking zal rond 16.30 uur zijn. 

Wij zouden het super vinden dat jullie ook laten zien hoe blij je bent dat we weer mogen, dus wanneer je wilt, dos je jezelf zo mooi mogelijk uit!!!! (wie weet zit er nog een prijsje aan vast)   

Graag tot 1 juli allemaal. 

Gerda, Tineke, Wil, Edith en Gina 

Nieuwscategorieën