Speel wedstrijdjes tegen andere Hartelaars op je eigen niveau

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - individueel kunnen uitdagen tot een 'officiële' tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder. De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van onze eigen vereniging. 

Je kunt iemand uitdagen of uitgedaagd worden, als je je hiervoor hebt aangemeld. 

Via de website
Je kunt je hiervoor inschrijven via 'Mijn club' (je moet wel eerst zijn ingelogd) op de website van de club www.ltvdehartel.nl
Je gaat dan naar het kopje 'Laddercompetities' en klik bij de gewenste competitie op 'Toon details'.
Daar zie je wie zich al hebben aangemeld voor deze competitie en je vind daar ook de knop 'inschrijven'. 
Nadat je hebt ingeschreven kun je iemand uitdagen die tot maximaal 4 plaatsen hoger staat dan jijzelf. Je kunt vervolgens meerdere voorstellen voor een datum en tijd invullen. De rest wijst zich vanzelf. Je ontvangt een bevestiging per email.

Via de clubapp
Hier kun je de laddercompetitie vinden bij Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. 
Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven door deze te selecteren. Als je deze selecteert, zie je de nodige speelsterkte, leeftijd, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn’.
Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de wedstrijd (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen.


Na afloop vul je zelf op de website of in de clubapp de uitslag in en stijg of daal je op de ladder. Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond. Bij gelijkspel heb je de mogelijkheid om een extra set toe te voegen zodat er uiteindelijk toch een winnaar bekend is.
De uitslagen zijn voor alle leden ook zichtbaar op de website als ze zijn ingelogd.
Vlak boven en onder jou zul je op de ladder dus vooral personen tegenkomen die min of meer gelijkwaardig qua niveau zijn. Hoe meer mensen deelnemen, hoe kleiner de onderlinge verschillen worden. 

Voor alle vragen : [email protected]  of 06-26126428.

N.B. : Er is voor een single of dubbelpartij respectievelijk 30 en 45 minuten beschikbaar op ons afhangsysteem. Je kunt maximaal 3 reserveringen op een dag maken. Houd hiermee dus rekening. Zorg ervoor dat je de wedstrijd speelt op een tijdstip waarop de kans klein is dat je daarna wordt 'afgehangen', mocht je nog niet klaar zijn. 
Anders ben je genoodzaakt om deze af te spelen op een ander tijdstip en dat zou zonde zijn.