Introducees

Iemand introduceren ???
 
Dat kan, mits u de volgende procedure in acht neemt.
 
Als het clubhuis open is :
U meldt zich eerst aan de bar voordat u de baan op gaat. U betaalt het tarief voor een introducé, te weten :
€ 3,50 voor een ochtend     (9.00-13.00)
€ 3,50 voor een middag     (13.00-18.00)
€ 5,00 voor een avond       (18.00-23.00)
 
Vervolgens : 
U vult de lijst in, die in de hal op het prikbord hangt. U dient het pasje voor een introducé (dat in de hal naast het afhangbord hangt) gebruiken voor het afhangen van een baan. Er moet ALTIJD worden afgehangen !!!
 
Als het clubhuis dicht is:
Eerst :  U doet het gepaste geld voor het betreffende dagdeel in een envelop (zie prikbord). De envelop rolt u op en doet deze door het gat in de tussendeur, die uitkomt in het clubhuis. Noteer op de envelop uw naam, de datum en het bedrag.
Vervolgens : 
U vult de lijst in, die in de hal op het prikbord hangt. U dient het pasje voor een introducé (dat in de hal naast het afhangbord hangt) te gebruiken voor het afhangen van een baan. Er moet ALTIJD worden afgehangen !!!
 
Eén persoon mag niet meer dan 2x per jaar worden geïntroduceerd. Daarbij maakt het niet uit door wie hij/zij wordt geïntroduceerd.  Wil diegene vaker tennissen dan nodigen wij hem/haar van harte uit om lid te worden.
 
Wij vragen onze leden dringend om zich aan deze procedure te houden. Wanneer geconstateerd wordt dat men iemand onrechtmatig gebruik laat maken van onze banen, neemt het bestuur passende maatregelen.