Terug naar overzicht

Parktoernooi

't Kleine Bos
1-11-2021 18:00 - 5-11-2021 22:30
Kim Lagerwerf, Özlem Saginc, Yvonne Spronk - van der Winkel

Doordat wij vorig jaar hebben moeten overslaan, hebben wij (Yvonne, Özlem en Kim) er nog meer zin om het Parktoernooi voor jullie te organiseren.

Het parktoernooi is ieder jaar HET laatste senioren-evenement op de Hartel en vindt dit jaar plaats van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november. Alle finales worden gespeeld op vrijdagavond.

Aansluitend vindt er een prijsuitreiking plaats en kan de feestavond beginnen!!!

Inschrijven kan via deze LINK.

Een korte introductie van het Parktoernooi:

• Tijdens het Parktoernooi kan er worden ingeschreven voor de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel.
• Het toernooi is voor ALLE SPEELSTERKTES en natuurlijk ook voor onze WINTERLEDEN!
• Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen. Inschrijfgeld is € 7,50 per onderdeel en dient voldaan te worden per pin voor aanvang van de eerste wedstrijd.
• Indien je veel verhinderingen hebt, bedenk dan goed of het haalbaar is om voor 2 onderdelen in te schrijven.
• Je kunt je voor de dubbel of gemengd dubbel zowel als koppel, als individueel inschrijven. Schrijf je individueel in, dan word je aan een leuke partner gekoppeld. Wij zullen er alles aan doen om per speelsterkte een leuke poule te maken.
• Er zal in poule-vorm worden gespeeld op tijd, dat wil zeggen: er wordt 50 minuten gespeeld (belsignaal geeft begin en eind aan) en er zijn 10 minuten om naar te baan te lopen en in te spelen. Op die manier is er geen uitloop en zullen de wedstrijden op tijd aanvangen en eindigen.
• Er wordt gespeeld vanaf 18:30 en de laatste partij begint uiterlijk om 21:30.
• Het is heel goed mogelijk dat men op 1 avond 2 partijen speelt. Houd hier rekening mee!
• Er wordt gespeeld volgens een deuce-beslissend punt formule en de games worden doorgeteld.
• Het totaal aantal gewonnen games is bepalend voor de score in de poule.

Voor de lekkere trek is er elke avond de mogelijkheid om een broodje rookworst te bestellen en voor de vrijdag staat er kipsaté met friet op het menu. Ook de winterse dranken zullen dit jaar niet ontbreken.

Wij zullen na het verstrijken van de uiterste inschrijfdatum het complete speelschema communiceren op de website, ophangen in het clubhuis en via de mail versturen naar alle deelnemers.

Houd bij inschrijving aub goed rekening met de verhinderingen, zodat wij ons gedurende de week aan het schema kunnen houden.

De uiterste inschrijfdatum is zondag 24 oktober 2021. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving. Onder de eerste 20 inschrijvingen wordt een leuke prijs verloot!

Dit is GEEN toernooi waarbij de uitslagen worden doorgegeven aan de KNLTB en hebben GEEN invloed op je ranking. Het draait deze week dus vooral om de GEZELLIGHEID! “Meedoen is belangrijker dan winnen”

Wij willen er weer een gezellige, druk bezochte en sportieve week van maken en daar hebben wij dan ook jullie hulp bij nodig!

Met sportieve groet,
Yvonne, Özlem en Kim (te bereiken onder [email protected])

  Terug naar overzicht