Opgeven voorkeuren bardiensten 2019

28 november 2018


Vanaf heden, maar uiterlijk tot 31 december, kunt u via dit FORMULIER uw voorkeuren en verhinderingen opgeven voor de bardiensten van 2019.

De barcommissie gaat met deze gegevens het jaar vol plannen en bericht u z.s.m. welke diensten u toegewezen krijgt. Wij proberen daarbij uiteraard zo veel als mogelijk met uw voorkeuren rekening te houden.
Leden van wie wij op 31 december geen formulier hebben ontvangen zullen voor de overgebleven diensten willekeurig worden ingepland.
 
U kunt ook vooraf al aangeven of u eventueel uw diensten wilt afkopen. De barcommissie gaat dat dan voor u verzorgen. Als u dit niet heeft aangegeven en later toch tot verkoop wilt overgaan, dient u dit echter zelf te regelen.
Het rekeningnummer voor de afkoop (€ 80,-- voor 4 diensten) is NL 83 INGB 0661 6730 65 t.n.v. W.C. van der Logt en/of P. de Vries.
Wanneer u op voorhand al kiest voor 'afkoop', dan ontvangen wij het bedrag graag in januari op deze rekening. Regelt u dit zelf svp tijdig.
 
Ook kunt u aangeven of u extra bardiensten wilt doen, dus méér dan de verplichte 4 diensten. U ontvangt hiervoor van ons dan € 20,-- per extra dienst. 
 
Werkt u onregelmatig en kunt u geen algemene beschikbaarheid opgeven? Geen probleem, dan plannen wij uw bardiensten in overleg samen met u in. Vermeld dat dan even op uw formulier. 
 
Tevens verzoeken wij u om ook eens een keukendienst te doen tijdens de competitie weekenden. Het wordt elk jaar lastiger om een goede keukenbezetting te krijgen.

Met vriendelijke groet,
De Barcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis: 0181 - 612 909 / Wedstrijdleiding: 0181 - 506454

Tennispark 't Kleine Bos

Voorweg 2
3202 LC Spijkenisse
Nederland