Inschrijven wintercompetitie 2018 - 2019

24 september 2018


Competitiesoorten
(Winter)Leden worden uitgenodigd per team in te schrijven. Alle samenstellingen zijn mogelijk, mits er maar minimaal 4 deelnemers per speelronde zijn. Het is dus mogelijk om met zowel dames als met heren in te schrijven, alleen dames of alleen heren is ook mogelijk!
Voor diegene die geen team kunnen samenstellen bestaat de mogelijkheid individueel in te schrijven, de organisatie zal dan bij voldoende aanmeldingen hier een team uit samenstellen en/of kijken of iemand aan een bestaand team kan worden toegevoegd.

Speeldata
In principe, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zal er eens in de 2 weken gespeeld worden, te beginnen in november. We gaan door tot en met begin maart . Indien nodig (bij heel veel inschrijvingen) zal er wekelijks gespeeld worden.
Er wordt op de vrijdagavonden gespeeld.
Nieuw dit seizoen is dat de vereniging de inhaaldata al vastzet. Dit zodat je verzekerd bent van een gereserveerde baan bij inhalen en ook in het kader van een wat meer gestroomlijnd overzicht m.b.t. inhalen en het daarbij verkrijgen van de ballen en de hapjes.
In geval een team verhinderd is dient er in onderling overleg een van de inhaaldata gekozen te worden. Dit dient wel z.s.m. doorgegeven te worden via mail aan : [email protected]  Dan kan er nl. op de gekozen inhaaldatum een baan gereserveerd worden en kan er rekening gehouden worden met de hapjes en de ballen.

Wedstrijdbepalingen
Een wedstrijd bestaat uit 4 partijen (dubbels) van ieder 45 minuten. De samenstelling van de dubbels staat vrij, echter zal deze zoveel als mogelijk dezelfde samenstelling moeten hebben als die van de tegenstander (GD-GD, HD-HD, DD-DD). Een speler speelt maximaal 2 partijen en maximaal éénmaal met dezelfde partner per wedstrijd.
Een partij duurt 45 minuten, waarna de gewonnen games worden geteld. Het team dat na 4 partijen de meeste games heeft wint de wedstrijd.
Het thuisspelende team is verantwoordelijk voor het doorgeven van de uitslag via mail naar [email protected]
Het team dat alle wedstrijden wint is kampioen, indien er geen team is dat alle wedstrijden wint is het team met de meest gewonnen games kampioen. Indien er meerdere teams zijn met evenveel gewonnen games is het team met de meeste games voor bij het onderlinge resultaat kampioen. Indien dit ook gelijk is  het team met de minste games tegen kampioen. In alle andere gevallen beslist de wedstrijdleiding.

Kosten
Per wedstrijd zal er een blik ballen beschikbaar gesteld worden aan het thuis spelende team.
Via de Hartel wordt er voor na de wedstrijden wat lekkers geregeld voor de teams. Dit bestaat uit een (warme) snack o.i.d. De kosten hiervan zullen per team ongeveer op een totaal van 30,- á 40,- euro zitten voor de gehele wintercompetitie. De kosten van de ballen zullen per team, per 'thuisspelende' keer op ongeveer 7,- euro zitten. Voor aanvang van de competitie zal het definitieve bedrag aan de captains bekend worden gemaakt. Andere consumpties dienen door de deelnemers zelf afgerekend te worden.

Inschrijven
Dit kan via deze link.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Clubhuis: 0181 - 612 909 / Wedstrijdleiding: 0181 - 506454

Tennispark 't Kleine Bos

Voorweg 2
3202 LC Spijkenisse
Nederland